Verzending en retouren

CeeTee streeft ernaar zo snel mogelijk na ontvangst van betaling de bestelling te verzenden, in principe binnen 48 uur op werkdagen. Voor op maat gemaakte bestellingen gelden afwijkende levertijden, deze worden persoonlijk afgesproken. Indien de levering vertraging oploopt om welke reden dan ook, of indien een bestelling niet of slechts gedeeltelijk kan worden uitgevoerd ontvang je hiervan binnen 48 uur schriftelijk (email) of telefonisch bericht.

De opgegeven levertijd is nimmer een fatale termijn. De levertijd zal echter nooit langer zijn dan 30 werkdagen na ontvangst van betaling, tenzij sprake is van overmacht of onvoorziene omstandigheden of anders is overeengekomen.

Wij doen ons best om de website en de voorraad zo up to date mogelijk te houden. Het kan echter voorkomen dat een product niet meer (geheel) leverbaar is (bijvoorbeeld omdat de bollen garen van hetzelfde kleurbad ontoereikend zijn voor de gehele bestelling). In dit geval nemen wij binnen 48 uur op werkdagen na het plaatsen van de bestelling contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Als je de bestelling toch wilt annuleren is dat mogelijk. CeeTee zal in dat geval voor terugbetaling binnen 7 werkdagen zorgdragen.

CeeTee verzendt alle bestellingen via PostNL. CeeTee is niet aansprakelijk voor het zoekraken van bestellingen bij de vervoerder. 

Verzendkosten

Verzendkosten voor bestellingen:

  • t/m € 10,00 binnen Nederland  € 2,00
  • vanaf € 10,01 t/m € 50,00 binnen Nederland  € 5,95
  • vanaf €50,01 binnen Nederland geen
  • t/m € 50,00 naar overige bestemmingen in Europa € 6,75
  • vanaf €50,01 naar overige bestemmingen in Europa geen
  • overige bestemmingen conform de kosten van PostNL

Retourneren

Wij doen er alles aan om een goed product te leveren. Mocht het bestelde desondanks niet aan je verwachtingen voldoen dan mag je binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van de bestelling de artikelen ruilen of retour sturen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de klant. 

Indien de klant van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan CeeTee retourneren, conform de instructies in artikel 8.2. De kosten van deze retourzending zijn voor rekening van de klant tenzij anders wordt overeengekomen.

Voor retouren en/of ruilen gelden de volgende voorwaarden:

Artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn zoals PDF bestanden van brei- en haakpatronen  en patronenboeken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden.

Artikelen die je wilt retourneren of ruilen, worden binnen 14 kalenderdagen na ontvangst op het afleveradres via een email aan carol@ceetee.nl voor retour aangemeld. Geef in de email aan wat je wilt retourneren. Vermeld het ordernummer en je volledige gegevens zoals die bij ons bekend zijn.
Goederen die je retourneert en /of wilt ruilen dienen:

  • onbeschadigd te zijn;
  • voorzien van originele verpakkingen, wikkels, labels;
  • ongebruikt en niet bewerkt te zijn (strengen mogen niet tot bollen gewonden zijn).
 

De artikelen die voor retour zijn aangemeld, moeten per ommegaande, doch uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retourmelding op het bezorgadres aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn.

CeeTee behoudt zich het recht voor de geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien niet voldaan is aan (een of meer van) bovenstaande voorwaarden.