Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar

Aanbiedingen

Wol
Wol afkomstig van schapen, alpaca's of geiten uit duurzame en diervriendelijke veehouderij. Wol is een heel aantrekkelijk product: warm, licht en vochtregulerend. De garens kunnen gebreid, gehaakt, geweven en daarna zelfs nog gevilt worden voor een nog warmer resultaat.

Wol Er zijn 14 producten

Subcategorieën

 • IJslandse wol

  IJslandse wol van Istex in heel veel kleuren en diktes.

 • Eco Scheerwol

  Ecologische scheerwol, de "ecowol", afkomstig van schapen gehouden in de biologische veehouderij en op ecologische wijze verwerkt.

 • Eco Merino

  Merino is een bijzondere en prachtige wolsoort. Helaas worden niet alle merino's goed behandeld. CeeTee verkoopt alleen merino van Atelier Zitron (öko-tex standaard 100 gecertificeerd klasse 1) en Schoppel Wolle, bedrijven met een scherp oog voor het diervriendelijk produceren van de wol.

 • Eco Alpaca
  Alpaca is een van de zachtste, niet pluizende wolsoorten. Het garen is genoemd naar het dier waarvan het afkomstig is: de alpaca. De eco-alpaca (het garen) is afkomstig uit Peru waar de dieren in het hooggebergte in hun natuurlijke en oorspronkelijke omgeving kunnen leven.
 • Sokkenwol

  Van Atelier Zitron (ókotex standaard 100 klasse 1), Istex (IJslandse sokkenwol) en Seehawer&Siebert (kleinschalig Duits bedrijf met o.a.bergschapenwol en plantaardig geverfde garens)

per pagina
Toont 13 - 14 van de 14 artikelen
Toont 13 - 14 van de 14 artikelen