Catalogus

Aanbiedingen

Garen

Dier-, mens- en milieuvriendelijke geproduceerde brei- & haakgarens. Wol, ecologische katoen, maar ook bijzondere garens als hennep en fairtrade gerecyclede zijde. Kwantumkortingen gelden voor alle kleurencombinaties binnen eenzelfde garen.

Garen Er zijn 22 producten

Subcategorieën

 • Wol
  Wol afkomstig van schapen, alpaca's of geiten uit duurzame en diervriendelijke veehouderij. Wol is een heel aantrekkelijk product: warm, licht en vochtregulerend. De garens kunnen gebreid, gehaakt, geweven en daarna zelfs nog gevilt worden voor een nog warmer resultaat.
 • Katoen
  Gerecyclede katoen of katoen van ecologische teelt. Katoen is een prachtig natuurproduct en heel populair voor allerlei soorten textiel. Het draagt licht en is lekker koel in de zomer. Voor ecologische katoen worden geen chemische verfstoffen en bestrijdingsmiddelen gebruikt.
 • Zijde

  Gerecyclede zijde, vaak uit uit fairtrade projecten, en diervriendelijke wilde Tussah zijde en gekweekte Ahmisa zijde. Bij beide soorten wordt de rups niet gedood, maar de cocon pas gebruikt nadat de vlinder uit de zijdepop gevlogen is.

 • Linnen

  Linnen is van oudsher een milieuvriendelijk garen: er is geen kunstmest nodig om de planten te laten groeien en er zijn geen of nauwelijks chemicaliën nodig om van de planten, garen te maken. Het heeft een groot draagcomfort bij warm weer, is sterker dan katoen en heeft een bijzondere uitstraling.

 • Specials

  Bijzondere garens gemaakt van de meest uiteenlopende vezels: papier, hout, hennep, banaanbast, zeewier,... er valt overal wel garen van te spinnen.

per pagina
Toont 13 - 22 van de 22 artikelen
Toont 13 - 22 van de 22 artikelen