Catalogus

Aanbiedingen

Patterns & Books

Losse patronen, boeken en voorbeelden. Sommige patronen zijn gratis en direct te downloaden, andere worden alleen geleverd bij aankoop van garen of stof. Of zijn te koop als patronen in een magazine. Verder een heerlijke boekenafdeling en een aparte afdeling voor de broodnodige inspiratie.

Patterns & Books Er zijn 30 producten

Subcategorieën

 • IJslandse wol Patronen
  Patronen voor de IJslandse wol zijn heel gevarieerd in aanbod: veel traditionele Scandinavische truien, vesten en accessoires maar ook het befaamde hedendaagse Scandinavische design.
 • CeeTee Patronen

  Veel CeeTee patronen zijn gratis te downloaden, van de niet-gratis patronen krijg je ná betaling een downloadlink (pdf). Het materiaal dat je nodig hebt om het patroon te maken is verkrijgbaar in de webwinkel.

 • Rowan Patronen

  Engels- en Nederlandstalige patroonboeken specifiek voor de Rowan garens. Deze patronen worden ontworpen door 's werelds meest vooraanstaande ontwerpers! 

 • Boeken

  Mooie, bijzondere, grappige, praktische, of nog andere handwerkboeken. Het aanbod is divers & wisselend. Leuk om regelmatig even rond te snuffelen!

 • Inspiratie

  Allerlei voorbeelden met de hand gemaakt van garen uit de webwinkel. Laat je erdoor inspireren. Maak ze na, of gebruik ze als basis voor je eigen ontwerp. Zonder patronen. 

per pagina
Toont 1 - 12 van de 30 artikelen
Toont 1 - 12 van de 30 artikelen